Xopero ONE pentru servere

Backup pentru servere simplificat

Backup pentru servere Linux și Windows mai simplu - protejați cu ușurință întreaga infrastructură fizică - de la unul la un număr nelimitat de dispozitive.

Server
Checked box

Protejați-vă datele serverului de orice amenințări, erori și dezastre

Checked box

Protejați-vă infrastructura fizică - chiar și cea mai complexă și numeroasă

Checked box

Personalizați politica de backup, îmbunătățiți execuția backup-ului și reduceți timpul de restaurare

Checked box

Folosiți soluții de stocare proprii sau soluțiile Xopero - pentru orice cloud S3 compatibil sau on-premise

Backup pentru servere & DR

Garanția securității endpoint-urilor

Protejați în câteva minute datele PC-urilor cu Windows, Mac și Linux de orice amenințări - atacuri cibernetice, defecțiuni hardware și dezastre. Instalare on-premise, în cloud sau mod hibrid. În caz de eșec, restaurați instantaneu fișierele și folderele pentru a asigura continuitatea afacerii. Economisiți timp și bani.

Backup pentru servere Windows Backup pentru servere Linux
Implementare în masă Instalare on-premise sau în cloud (AWS, Azure)
Recuperare pentru fișiere & foldere Interfață super prietenoasă
Scalabilitate nelimitată
robot

Interfață super prietenoasă

Profitați de cea mai simplă, intuitivă și bazată pe date interfață de utilizator de pe piață. Gestionați protecția la fel de simplu, fie pentru doar câteva endpoint-uri, fie pentru un număr nelimitat de dispozitive.

gear

Management bazat pe web

Utilizați o singură platformă web pentru gestionarea complexă a protecției serverului - nu este necesară nicio instalare. Gestionați totul oricând, oriunde - din cloud. Nu aveți nevoie de abilități avansate.

servers

On-premise, în cloud sau sistem hibrid

Local, IMM-uri, NAS, AWS, Azure, sistem hibrid sau multi-cloud? Folosiți sistemul propriu de stocare, nu investiți în infrastructură IT suplimentară. Xopero este compatibil cu majoritatea NAS-urilor, cloud-urilor publice sau private.

clipboard

Backup bazat pe plan

Alegeți un plan de backup predefinit sau personalizați-l pe al dvs. - alegeți datele și dispozitivele de protejat, tipul de backup, programați sau utilizați setări avansate. Acoperim toate scenariile posibile.

Backup pentru servere

Protecția serverelor cuprinzătoare

Serverele companiei dvs. stochează cele mai valoroase date - asigurați-vă că acestea vor fi accesibile și recuperabile dacă este necesar. Apărați-vă compania cu backup scalabil pentru servere Linux și Windows, care vă protejează întreaga infrastructură fizică de orice eveniment de eșec. Păstrați-vă copiile criptate într-o gamă largă de destinații de stocare.

Backup rapid și de încredere

Faceți backup pentru computere întregi sau numai pentru tipurile de date alese cu doar câteva clicuri. Profitați de o gamă largă de caracteristici de clasă enterprise, de protecție a endpoint-urilor bazată pe politici și de personalizarea avansată a planului de backup pentru a crește performanța și pentru a reduce timpul și utilizarea stocării.

 • Agent de backup pe mai multe platforme

  Instalați backup-ul pe orice sistem bazat pe Windows, Linux și macOS. Stocați-vă datele oriunde doriți: on-premise sau în cloud privat/public, inclusiv AWS, Azure, Xopero.

 • Backup de fișiere / Smart Image Backup

  Doriți să faceți backup numai pentru tipul de date ales? Sau să puteți proteja cu doar câteva clicuri computere întregi, sisteme de operare, aplicații, setări de configurare? Alegeți un singur plan de backup sau setați mai multe planuri.

 • Personalizare avansată a planului

  Fereastră de backup, reținere, scheme, compresie, criptare, backup la declanșare și multe altele. Faceți backup după cum doriți, reduceți utilizarea spațiului de stocare, economisiți timp și bani.

backup
scalability

Scalabilitate nelimitată

Conduceți o afacere de familie, un IMM sau o întreprindere mare? Datorită licențelor simple și pachetelor flexibile, ne dezvoltăm împreună cu compania dvs., asigurându-vă funcții de clasă enterprise, acum accesibile oricărei afaceri.

 • Protecția fiecărui scenariu de organizare

  Folosiți medii IT offsite, multi-cloud sau hibride? Sunteți prezenți în mai multe locații geografice? Aplicați metoda de lucru la distanță? Puteți proteja cu ușurință datele chiar și în cele mai sofisticate scenarii.

 • Scalabilitate nelimitată

  Pur și simplu adăugați următoarele stații de lucru și laptop-uri bazate pe Windows, macOS și Linux și atribuiți-le planuri de backup actuale sau noi Adăugați noi spații de stocare dacă este necesar și puteți scala la infinit.

 • Optimizare pentru un număr nelimitat de endpoint-uri

  Implementare în masă, backup scalabil, securitate cu un singur clic, management de grup, optimizare pentru dispozitive >1K - gestionați protecția chiar și a unui număr infinit de endpoint-uri la fel de ușor ca doar pentru câteva.

Recuperare inteligentă

Fișierele și folderele unice pot fi șterse accidental, pierdute, corupte sau criptate de ransomware. Asigurați-vă că puteți restaura ceea ce aveți nevoie, când aveți nevoie și unde doriți. Aveți acces imediat la fișiere chiar dacă discul este criptat sau comprimat sau pur și simplu migrați datele între dispozitive.

 • Recuperare de la fizic la virtual (P2V)

  Restaurați imaginea de disc în formatul ales și creați mașini virtuale direct pe serverul de rezervă. În cazul unei erori, restaurați instantaneu fișierele și folderele de pe stațiile de lucru sau laptopuri.

 • Restaurare de tip Bare Metal

  Restaurați fișierele, folderele și întregul sistem pe același dispozitiv sau pe un hardware nou, folosind un instrument special conceput și un pendrive bootabil pentru a vă menține afacerea cu adevărat agilă.

 • Continuitatea afacerii

  Restaurați-vă afacerea online în doar câteva minute. Recuperați-vă aproape instantaneu sistemul sau dispozitivul și reveniți imediat la lucru.

recovery

Interfață super prietenoasă #1

Luăm foarte în serios uzabilitatea pentru a ne asigura că puteți folosi cu ușurință chiar și cele mai avansate funcții. Este greu de spus cât de simplă și intuitivă este consola noastră, dar odată ce o veți testa, vă veți convinge cu siguranță de asta!

Consolă cloud nativă

Aveți acces de oriunde cu o consolă de management nativă în cloud. Nu este nevoie de instalare.

Panouri de control bazate pe date

Panouri de control puternice, proiectate cu precizie, care combină ușurința de utilizare și managementul precis.

Vedere simplificată

Alternativă grafică pentru lista de dispozitive cu date transparente, ilustrate pentru o gestionare mai rapidă.

Căutare avansată de dispozitiv

Găsiți imediat orice dispozitiv folosind criterii de căutare detaliate și nenumărate filtre.

Monitorizare ușoară

Urmăriți toate acțiunile efectuate în sistem, rămâneți la curent, luați decizii mai rapide.

Va fi prietenie la prima vedere!

Premii și referințe

2019 Service of the Year
Finalist 2019 Service of the Year Xopero Cloud
2019 Service of the Year
Finalist 2019 Service of the Year Xopero Cloud
PC-World
Clasamanet Cel mai bun backup 2018
ComputerWorld
Mențiune de onoare Best in Cloud 2017 Secure cloud
IT-Professional
Premiu Produsul anului 2017 Alegerea redacției
CRN-Polska
Finalist of 2016 Cupa Vademecum pentru VAR și integratori Cloud Platform
2019 Service of the Year
Finalist 2019 Service of the Year Xopero Cloud
2019 Service of the Year
Finalist 2019 Service of the Year Xopero Cloud
PC-World
Clasament The best backup of 2018
ComputerWorld
Mențiune de onoare Best in Cloud 2017 Secure cloud
IT-Professional
Premiu Produsul anului 2017 Alegerea redacției
CRN-Polska
Finalist 2016 Cupa Vademecum pentru VAR și integratori Cloud Platform